Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A ha velünk van mesterlövész, ha ellenünk akkor szemét sunyi kis orvlövész... 😄DD
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Jó anyag, bár a németül egy betût nem beszélek a számok szerencsére nemzetköziek.
Valami korabeli német anyag amúgy? Van benne valami a régi orosz szabályzatok stílusából de mégis gyökeresen más.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A másik,hogy a mesterlövész és az orvlövész között van különbség?
Szerintem te erre a doksira vágysz, gyakorlatilag minden benne van ami neked kell... Handbuch der Flugzeug Bordwaffenmunition 1939-1945
Jó olvasgatást!
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mondjuk golyóálló ellen ez még így is jobb, mint a sima 5.56x45, nem?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Valaki úgy tûnik még is lát ebben fantáziát...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha az USAF-nak vagy a beszerzést bonyolító hivatlnak problémája van akkor miért nem jártak azért el? A képesség megvan, csak drágábban, a festés sérülékeny és kicsit nehezebb lett a gép. Ezek közül egyes problémák súlyosabbak, de a plusz tömeg szerintem nem az. Elég erõs a gép hajtómûve...
Komolyan mondom, hogy nem értem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valós életbõl, ha megvádolom a bankot, hogy az elnök sikkaszt, akkor nem fogja leközölni a népszabi, hogy a bank 2007-2009-es évben milyen tételes pénzforgalmat produkált, hanem nekem kell odavinni a minden kétséget kizáró számlakivonatokat, dokumentumokat, amik bizonyítanak. Ha nincs ilyen, akkor azonnal rágalmazásért megy a viszontfeljelentés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Érdekes dolgot ir a srác arról is,hogy az amik szeretik e a fegyvert.
Ezt elsõre nem találtam. Szeretik? Vagy hányadik hsz?"
Bocs hogy ilyen késõn,de csak most jöttem fel.Én se találom.....valószinûleg kevertem ezt a részt valaki mással.Sorry.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ez meg igen durcu szitu. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Én simán el tudom képzelni, hogy a vádak igazak, így kívülállóként. Elég sok gond van manapság is a Raptorok hadrafoghatóságával kapcsolatban és az alacsony észlelhetõség (mint képesség) környékén vannak a bibik.
Egy mérföld per hour = 1,609 km/h
A CH-46 fenntartható vízszintes repülési sebessége 265 km/h (165 mph, 145 csomó)
Wiki szerint
# Maximum speed: 305 knots (351 mph, 565 km/h) max operating at 15,000 ft<65>65>
# Cruise speed: 241 knots (277 mph, 446 km/h) at sea level