10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • kisemlős
    Köszönöm, én nem találtam meg az eredetijét! Ennek a modern megfelelője azért tudna meglepetést okozni... bár nem tudom, bgabor, hogy a múltkor leszólta az AK-t utánna olvastam. Azt írták speciális lőszerrel akár a 10 cm-es betont is átüti, egy modern páncélzatnak milyen vastagnak kell lennie, hogy egy gépkarabély ellen oltalmat nyújtson?

Kiváncsi leszek, Egyiptomban hogyan alakulnak majd az utcai harcok. Tegnap, hogy a pénzverdét ostromló csőcselék közé lőtt a katonaság már véres polgárháborúról fröcsögött a média, bezzeg, amikor az amcsi zsaruk/nemzeti gárdisták lőtték halomra New Orleans-i fosztogatókat, akkor az csak egy helyi probléma megfelelő kezelése volt... Fura, hogy a képeken a katonák össze-vissza lézengenek, a harcjárművek buvónyílásai szabadon vannak, ergo a tömegtől nem félnek...
    Cifu majd biztos tesz fel jó képeket!

Azt hiszem a második világháborúban robbantották le az egyik piramis tetejét, hogy rádiós támaszontot létesítsenek rajta, kiváncsi lennék, megint fent ücsörögnek-e...