-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Massari #52257 Nekem az tűnt fel hogy akik megpróbálkoztak a 80-as sorozattal a FÁK országain kivülről azok 2 max3 századerőnyit rendszeresítettek (jellemzően fele parancsnoki, fele-2/3a szimpla). Tehát nem alapharckocsiként mint az USSR-ben volt - onnan viszont eleinte nem is akarták exportálni.
Az említett pakisztáni beszerzés nyilván kilóg a sorból.
Azért kiváncsi lennék énis hogy egy újabb gyártású ukrán hk ERA-val milyen eredménnyel teljesítene egy hasonló pct teszten. Ha pénzt akarnak érte jobbnak kell lennie akár mint anno pld a T90 volt.
Nekem ami még szimpi ebben az oplotban hogy az era nem "téglácskákban" van felmatricázva. Talán így nem lehet olyan egyszerűen letakarítani (??).
A 72-seinknél vhogy nem úgy érzem hogy át lesznek valamikor is alakítva (örülnek hogy működik még valami). Tkp. amiből Buratyino-t, tüzérséget vagy légvédelmist gyárthattak volna én annak a 125mm-es technikáknak a helyére ilyen ukrán-orosz lényegében üzemeltetésbarát cuccokat el tudtam volna kÉpzelni:)))
Azért időről időre az ukránoknak valami zsírosabb fegyver biznisz mindig
közbeesik , biztos korábban nagyobb lelkesedéssel (profit várakozással) vágtak bele a fejlesztésekbe- és lehetőségeikhez mérten ezirányban eltökéltnek is tűnnek.