-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
ambasa #52135 A pár évvel ezelőtti nagyjavításról/modernizációról nekem is hasonló értesüléseim vannak (ha jól emlékszem és helytállóak az értesüléseim a modernizált gépekben 300 óra volt)
Igazából én azért vagyok 17-es párti a 171-essel szemben mert a hidraulikus ajtó miatt, pont az előző típus legfőbb előnyét, mármint, hogy egyszerű, mint a faék vesztette el (bár a két megnövelt oldalajtó nagy előny. Szerintem sem jelentene sem a kiszolgáló eszközök sem az átképzés túl nagy plusz költségeket a 171-esnél.
Most nem az oroszokkal, hanem a csehekkel akarnak modernizáltatni az, hogy ez a különbség felszereltségben és minőségben mit jelent nem tudom, mondjuk az előző nagyjavításról én sem hallottam valami pozitív véleményt.
Sajnos az árak mint mostanában mindenhol szerintem megegyezés, és a hozzá kapcsolódó háttér kérdése, az irakiak pl az amerikaiak által modernizált (hogy ez pontosan milyen plusz műszereket és eszközöket jelent nem tudom) közel 20M USD-be került darabonként. A gépek alapárát én is olyan 10M USD-re saccolom.
Amit belinkeltél annak van még egy nagy előnye, nem kell annyit szenvedni a kárpitozással, mindig idegesített, hogy nehogy rossz helyen lyukasszam ki amikor felszerelem.
TG