-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
ezt a gépbeszerzést/felujitást megint nem teljesen értem.
Mert azt a 2 mi-8ast sem ingyen kapnánk sztem és ahogy hallom azok is más kialakitásuak mint a miénk igy ugyan ugy uj kiképzés kell rá mint az "N"-es 17esekre.
A másik meg a 10milliárd felujitásra.Ez napi árfolyamon 50milió dollár amiböl 5db uj mi-171-est lehetne venni esetleg még 5 opcióval ha lesz rá keret(használt leállitott gépek eladásábol).és meg oldodna 25-30 évre a gépvásárlás egyik része és nem kéne 5 év mulva ujra ugyan ezzel a problémával foglalkozni mert lejár a naptári ideje a frissen felujitott gépeknek.
Az UH-1 meg megint nem értem. Teljesen más kategoria mint azok a gépek amik helyett szeretné.Kevesebb sulyt szállithat kevesebb személyt, nem éppen ideális eje ugratáshoz.Egy visszalépés lenne még a régi mi-8-hoz képest is.
Azokrol a képekrol amit a neten találni az avionikája is hasonlo szinten van csak mint a régi minyonak.
A gépek kiszolgálása és üzemeltetése teljesen eltérne az orosz stilustol és többe kerülne a gépek saját rendszerekhez történö átalakitása is.