10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • sanya200
    Mondjuk ezekkel tisztában vagyok:)Csak gondoltam beteszem a linket.A boeing is komolyan veszi az F-15-ös témát egy fél éve kb hogy bemutatták a csökkentett észlelhetőségű F-15 Silent Eagle-t, mondjuk sokat nem javít rajta mert a 70-es évekbe tervezték akkor meg nem volt szempont a lopakodás.Annyi hogy ahol tudtál pl szárny belépőélénél asszem kicsit átalakították meg radarabszorbens anyagokat is használtam de a legtöbb radarjel úgyis szemből keletkezik a turbinalapátokról és a szellőzőről, meg persze oldalról is.A raptorokra még adtak pénzt kb 300 millió dollárt ami 12 gép fődarabjainak legyártására elég de azokat már be kell fejezni mert utána leáll a gyártás.Úgyhogy lehet meglesz a 200 gép talán de ennyivel nem lehet kiváltani még 1 típust se.Csak az F-15E ből több van olyan 300db.De mivel légifölész vadászról van szó abból sokkal több van csak az F-16 különböző verzióiból több mint 1000db van.Legutolsó emlékem szerint 1200-1500db de lehet hogy szükség lesz újak rendelésére is.A gyártósort nem kell újraindítani mert most is folyik a gyártás külföldi országoknak szóval az se kerül pénzbe hogy felállítsák még egyszer a gyártósort.F-35-ből meg tényleg kevés lesz Nagy Brittanina se a fűggőlegesen fel/leszálló változatot rendeli (Asszem az a b vált.) mert az jóval többe kerül mint a sima hajófedélzeti, hordozóból is megépítik mind a 2-t de csak az egyiket állítják hadrendbe.

Tényleg nem tud valaki olyan szinkronos dok. filmet amiben az anyahajók építéséről van szó?