-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
sanya200 #52058 Hát még ha működne is akkor is ugye ha eltalálják akár egy kisebb kaliberű fegyverrel akkor már oda is az álca, tönkremehet az e-papír szóval adtak a falnak egy pofont.
Én is szoktam olvasni de inkább csak az aranysas című magazint.Vannak benne érdekes dolgok de jobbára csak katonai repüléssel foglalkozik.
A lézerfegyverrel kapcsolatban meg azt olvastam utoljára hogy nem hozza az elvárt eredményt pontatlan meg hasonló, lehet jegelik egyenlőre a projektet.A másik ami tetszett az a gaus puska ami ugye elektromos töltéssel gyorsítja a lövedéket többszörös hangsebességre.Hajókra szerelnék fel meg persze kézifegyverként is használható lenne de egyenlőre nem tudják megoldani a melegedést pár lövés után tönkremegy meg akár fel is robbanhat.
Emlékszek olyan cikkre is ahol a hajókon akarják megoldani azt amit a star trek-ben hogy az energiát el tudják osztani, mármint úgy hogy több kerül pl a motorhoz hogyha gyorsabban akarnak menni, ha meg nagyobb tűzerő kell akkor a fegyverek kapnak több energiát...stb. Érdekes egy ötlet:)