10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Massari
    "sógorok":
    Az olyan lehetne akkor végeredményben szvsz.mintha az NDK-s határt néhány-száz kmrel áttolták volna ide:D
    Nem tudom jól emlékszem-e de ha minden igaz első körben a MOL-t is osztrák-orosz koprodukcióban akarták megcsináni..
    Amúgy érdkesmód amihez még mindig görcsösen (akadémiai szinten) ragaszkodnak, az a monarchiás időkből örökölt kultúrsovinizmus - ld.finnugorisztika túlkompenzálása stb. ezt vhogy sokan nem tudják és nem is akarják megemészteni..
    NDK-s szintet most is simán hozzuk egyébként.. ha megcsinálnák úgy hogy hosszútávú előnyünk is lehessen belőle /ha létezne olyan forgatókönyv hogy szárnyakat adnának vágyainknak :)) /, én sem igen ágálnék ellene;) Most nem gondoltam utána a témának de éppenséggel mintha épp ezen az úton haladnánk..
    Keleti piacokon most sem alul-reprezentáltak a sógorékat, de ezen a téren mi javunkra kéne billenjen a mérleg nyelve, ez pedig a távolabbi jövőben jól profitál. Obama is nemrég volt koldulni pl.Indiában, szóval az orosz piacvesztéssel egyszer már megszivattuk magunkat, én pl.nem örülnék ha mégegyszer "véletlenségből" megpróbálnának elővezetni mégegy ilyen az előadást.
    kicsit off, meginnemén kezdtem, de érdekes téma (amúgy a mai parasztbarokkos polgári szellemiség tényleg valahol a monarchikus időkben gyökeredzik, voltak érdemek is....)