10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    És a radikalizmuson (elhitetni az emberekkel, hogy xy szomszédos ország gonosz és hitvány) kívül milyen megoldást tudnál javasolni?

Bucser írt egy félig-meddig poénos dolgot, miszerint lehet megint a sógorok (ie.: Ausztria) fennhatósága alá kellene kerülni. Ők sem tökéletesek messze persze, de egy fokkal konzekvensebbek... általában. :)

Én továbbra is azt a tételt mondom, hogy a jelenlegi hadseregből csak kőkemény baltázással (lefaragni a felesleget, sokat) lehet valamit is kifaragni. De ahhoz meg szándék kell.

Nem akarok belemenni a politikai szintbe, de a saját véleménye, tömören az, hogy itthon nincs egyszerűen olyan politikusi kultúra, amely alkalmas lenne az ország vezetésére. Egyik jelenlegi párt sem az.

Az egész pártrendszerben nem tudok megbízni, jelenleg a megélhetési politikát támogatja ugyanis. Egy szakértői kormányban talán tudnék hinni, ahol nem pártpolitikusok, hanem valóban szakemberek kerülnek a tárcák és az állam élére. Valahogy úgy, ahogy Csányi átvette az MLSZ felett az irányítást. De ez csak az én véleményem, és nem vitaalapnak szántam.