10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Molnibalage
    A probléma a dolog fizkája lehet, ami nem feltétlen egyeztethető össze az én letni primitív valszám modellelemmel, de nem vagyok szakéről Mivel a lövedék valamilyen szög alatt érkezik, ezért a körszimmetrikus megközelítés nem áll a paraméter változására a becsapódási pontnál.

Viszont a céltól a becsapódás estén az eltérés statisztikai értelmezésében szerintem egy ponttól mért távolság a lényeg.

Az ellipszisnek fontos paramtétere a kis és nagytengely. Ha megvan az adott szélességi és hosszúsági közepesekre eső gránátszám adott kis és nagytengely mellett. A szeletek a súlypontjába véve a találatokat és a találatok számával arányosan súlyozva 8 db távolságot számolva a számpélda segítségével kiszámítható a szórás (sigma) és azzal az, hogy hány méternél lesz a találat valószínűsége X érték felett.

Ez érhető?

A számok amiket leírtál gyors fejszámolással és saccolással kb. azt mondják amit én írtam. Pár % eltérés lehet.