-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Az évekkel utánuk azért pontosításra szorul: most kerültek olyan helyzetbe. Amúgy a gyilkosokról nem szól a fáma: iraki vagy iráni állampolgárságú emberek követték el? Mert EZ aztán nagyon nem mindegy.
Mond csak, te el is olvasod a linkeket, vagy csak írogatsz véletlenszűren?
Az #50934-es hsz.-ben linkelt hír első mondata:
"Iran is backing a Shia insurgent campaign of systematically assassinating former elite Iraqi air force pilots as part of a covert sectarian war against Sunnis, according to senior politicians in Baghdad."
Szóval a fáma ezzel kezdődött, Irán Síita felkelőket támogat, hogy az Irak-Iráni háború veterán Iraki pilótáit levadásszák...
Én azt értem, hogy mai agymosott világban mindig le van írva, hogy kit kell konkrétan kollaboránsnak nevezni, esetleg ki a partizán és ki a terrorista.
A francia Vichy-i kormány a saját értékrendje miatt lett a németekkel "kollaboráló", ő valószínűleg ezt jól elmagyarázná neked. Neki a "másik" francia a kollaboráns, aki az angolszász hatalmakkal paktált le.
De írhatnék még példákat, de csak azért nem te3szem, mert feltételezem, hogy te is tudsz ilyent.
Bucser leírja neked elég érthetően, hogy nézőpont kérdése ki a kollaboráns. Erre te leírod ugyanezt a saját szavaiddal. Erre most mint lehet mondani?
Szerintem erről a témáról feledkezz meg, és a jövőben a trollkodást (mert ez már az a kategória) légy olyan kedves mellőzd a topicban. Köszönöm.