-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
freelac #50944 Igen, mert Iraq-ban Szaddam időszaka alatt a szunnita kisebbség töltötte be a vezető pozíciókat, így - gondolom - az elit haderőnemnek gondolt pilóták is közülük kerültek ki.
A bosszút értem, hiszen le is írják, hogy bosszúból a gáztámadások miatt, ezzel nincs is gond.
Az SS-ses hasonlat abban mindenképpen jó, hogy én az üldözésről írtam, hogy a vége koncepciós per lett, vagy éppen egy golyó, az már tényleg különbség. De valóban komolyan gondolod, hogy az SS katonák UGYANOLYAN elbírálásban részesültek, mint más?
De nekem a "győztesek igazsága" ha elfogadható nem is, de tudomásul vett cselekedet, csak legalább ne csináljunk úgy, mintha normális dolog lenne.
1. Ez igaz. De az emberek könnyebben beszélnek megfogható tárgyakról és emberekről, mint elvonatkoztatott és virtuális dolgokról. Mint a Microsoft. Azt is hány ember köti össze Bill Gates-el.
2. Nem kötöttem bele, hanem jeleztem, hogy a tagadás (ezzel minden nap találkozhatok a bíróságokon, és mindig van mögöttük igazság) számomra ilyen adatok alapján nem meggyőző.