-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Megbízhatóságról annyit, hogy a gyártó lehetségesnek tartja a már töltött tárakkal történő szállítást is, szerintük akár évekig történő tárolás sem okoz gondot a megbízhatóságot illetőleg. A tárak karbantartása állítólag a harci körülmények között is könnyedén végrehajtható.
Olyanról még nem nagyon hallottam, hogy egy gyártó az éppen megjelenő termékének hátrányait ecsetelné. :)
A C-Mag is olyan dolog, hogy amikor megjelent, boldog-boldogtalan imádta, a fegyvermagazinok fotóitól kezdve a számítógépes játékokig mindenhol C-Mag tárakkal felszerelt fegyvereket lehetett látni. Aztán egyre több panasz volt arra, hogy a megbízhatósága az nem az igazi (ehhez képest pár éve meg megint arról írtak, hogy a hadsereg tesztelésekor nem volt akadály...). Végül pedig inkább aféle bolondos hóbort lett, éles helyzetben készült képeken nem láttam egyet sem, még zsoldosoknál sem. Ennek szerintem nagyobbrészt az ára, másodrészt a használhatósága (méret, oldalra való kilógás) az oka. A Surelight megoldása fogyaszthatóbb a 60-as tár esetén, a 100-as tár inkább elmebeteg dolog, már túl hosszú...
u.i.: köszi a képeket nekem már elment a kedven a pár sikertelen beillesztés után.
Sajnos a fórummotor automatikusan tiltja a népszerűbb képhostokat (Imageshack, Tinypic, stb.), úgyhogy ez lehet az egyik fő gond. Van "saját" képhostja a szolgáltatónak (iaro.3dmax.hu), meg a sima fórumtagok 20kbyte-os, a VIP tagok 200kbyte-os képeket tudnak feltölteni korlátlanul a fórumra (képfeltöltés gomb). Ez van sajnos. :(