10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Nincs gond.

"Tételezzük most fel, hogy..."
    Szerintem meg ennyi szar cuccuk lehet/van, hogy nem ez lenne a legnagyobb gondjuk. Aztán lehet persze hogy igen, vagy hogy a sok pici indok összeállt egy naggyá.

"A SAW esetén én úgy tudom nincs."
    Lehet rosszúl emlékszem. (Arma 2-ben is volt. )

"Így az M27-nek Afganisztánban kell helyt állnia, ahol azért a városi harc annyira nem jellemző."
    Jogos az pont. De tegyük hozzá, tartott már ki sok hadsereg nagy hülyeségek mellett. Remélem ez nem ilyen lesz.

"Itt a "nem jó" városban szerint új jó, hogy "jobb az M27 városba".
    Krumpli/burgonya. ;-)

"Én úgy véltem a gépkarabélyokhoz viszonyítod. A lényeg, hogy mindkettő marha magas, tehát most emiatt az RPK-t támadni nem a legjobb dolog... Pláne, hogy az M27 mindkettőt földbe döngöli e téren. :D"

Ebbe belekötnék. Igaz AS replikával, de néztem ezeket. Az RPK villalába nem állítható hosszúságú, nagyon magas. A minimivel, ha nincs fű vagy egyéb akadályozó tényező akkor sokkal alacsonyabban fekhetsz, mint akár egy M4-el.
    Mondjuk Molni ilyenkor szokott - jogosan - kiborulni a repülőknél mikor valaki azt mondja hogy "a Mig-31 a legjobb mert az gyors".