-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Szó nincs erröl, beigér amiknak is x darab rakétát arra az esetre ha visszalőnének. 10éves távban már teljesen reális, hogy elérik USt. Küldenek mellé sok decoy rakétát 1-2 átjuthat. Sakk. Megkockáztatják USben? Erősen kétlem. És akkor nem hoztam be a képbe Kínát.
A "sok" elterelő, "csali" rakéta még kérdéses. Jelenleg legfeljebb pár darab Taepodong-2-esük lehet. Ennyivel a Dél-Koreai / Japán / Amerikai BMD még gond nélkül megbirkózhat. Az Észak-Koreai rakétaprogram azért nem éppen gyorsvonat, 10 év kellett nekik a Nodong-2 után a Taepodong-1-ig és további 10 év a Taepodong-2-ig. A Taepodong-2 pedig még mindig csak egy 1960-as évek elejét képviselő rakétatechnológia. Észak-Korea a modern eszközeit külföldről szerzi be, saját maga nem képes azokat gyártani. Emiatt is mondom, hogy igazán nagy csodát nem szabad tőle várni. Veszélyforrás? Igen. Globális háborúban egyenrangú ellenfél egy USA-nak? Messze nem.
CFT: Ami eddig. Szvsz ha kell megoldják. Szerintem meg továbbra is 2*annyit repül mint az AV8B, és ~uannyit mint az AV8B 3db 1tonnas potossal.
Forrás?
Én belinkeltem az enyémet, és nem valami hatodrangú fórumbejegyzés volt... :)
2020 de még 25 is nekem túl korai dátum arra, hogy a dronok minden téren kiválthassanak pilótás gépeket: Egy F35öt. De kiderül... 10év múlva visszatérünk rá. :)
Én élek a pergyanúval, hogy 2020 környékén már az A2G feladatokra bőven megfelelő UCAV-ok lesznek. A2A esetén haditengerészeti alkalmazásban azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem lesz szükség vadászgépre. Az SM-6 + AEW&C megoldás csaknem kiválthatja ezt az igényt.