-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Azért ez számomra hihetettlen,hogy egy olyan szervezet,mint a CIA,erre nem tudott az elmúlt években felkészülni.Rengeteg példát lehetne felhozni,ahol léptek.
Én csak egyet mondok, ahol elviekben mindent megtettek, és mégis folyton felsültek, ez pedig egy bizonyos Fidel Castro nevű figura... :D
Nekem még kérdés Cifu,mennyire tud Japán ebbe a helyzetbe beleszólni.Mennyire tudná az amerikai elnök forró drótját "ráncosabbá tekerni".
Japán nyilván támogatna minden Észak-Korea elleni dolgot, de amíg katonai konfliktussá nem mélyül a helyzet, addig nem valószínű, hogy bármi konkrétat is tehet. Sőt, én még akkor is inkább azt feltételezném, hogy Dél-Korea rosszallását megelőzve Japán kimarad an-block a buliból, mivel Észak-Korea és Kína könnyen kijátszhatná így a Japán kártyát, emlékeztetve a Koreaiakat a Japán megszállásra.
Szvsz Japán aktívan csak akkor száll be, ha a konfliktus nagyon elfajul, és Kína is aktívan beszáll.
A katonai lépés részemről is kizárt,bár nem tudom meddig megy el Észak-Korea.Egy hadihajó után most egy sziget mi jöhet még?Meddig enged az a bizonyos cérna.
Elég sokáig. Legalábbis ahogy most kinéznek a dolgok.