-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Gunslinger #50419 Hja, ez volt a "dust test". Az XM8-at már előtte kirakták a játékból, nem is értem minek hívták meg a tesztre, a SCAR-t nemrég kukázták ki, HK416 soha nem is jött szóba komolyan, most az M27-el akarja visszaerőltetni a "You suck and we hate you" lobby.
Ezzel az M27 jobb az M249-nél dologgal nagy részben egyet tudok érteni. IMHO az USMC a fire teameknél sokkal jobban fogja tudni kihasználni az M27 előnyeit, a SAW egy nehéz őskövület és ráadásul nem is igazán megbízható, arról nem is beszélve, hogy többségében ezer éves példányokkal harcolnak. Az M27-nek vitathatatlan előnyei vannak, melyek sokkal fontosabbak annál, hogy egy huzamba tud lőni egy ember egy firetem-ből kb. 60-at, mert utána úgy is elakad a SAW. Az M249-et is rövid sorozatokat tüzelve használták, sokan a USMC-nél úgy gondolják (sztem tök jogosan) hogy lényegében mindegy, hogy a 3-6-os sorozatokat egy 30-as megbízható STANAG tárból adják, vagy egy 200-as rakaszból.
M27 előnyei:
-Töltve is fele annyira nehéz, mint az M249 üresen.
-Városi harcban, CQB-ra ideálisabb.
-Pontosabb
-A csöve sokkal nagyobb hőterhelést bír elviselni. Mi a rövidebb idő? Tárat vagy csövet cserélni?
M249 előnyei:
-200-as rakasz.
Szerintem nagyon is előrelépés az M27 az M249 után, egyedül a harcjárműveken tudom elképzelni, hogy megtartanám, de talán oda is jobb egy M240-es vagy egyéb GPMG.