10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • fade2black
    "A Harrier alapvetően az 1980-as éveket képviseli (Gr.7/Gr.9, AV-8B). Viszont mindkét esetben az egész koncepció és fő technikai megoldások az 1960-as években kidolgozottakra épül."

Én is sejtem mért problémás a harrier, de ettől még az.

hatótáv:
    Ez az egész büdös.
    HA felraknak a harrierre 3db 1000kgs potost akkor van annyi keró rajta mint az F35Bn alapból. (3200kg+3*1000kg ~= 6200kg)
    És akkor még ott a pegasus aminél én értem, hogy azért oldották meg így mert 1960as évek technikai szinvonala ezt bírta el ettöl még egy agyrém ami lehet müködik de nem az üzemanyagsporolós müködéséről lesz híres...

amúgy meg Izrael már kifejezte szándékát, hogy elgurult a pirulája és lopakodó CFTt akar az F35Akra, mert kevés a 8.5tonna.... Innen akinek kevés a 6.5tonna kero rendel majd CFTt Izraeltöl, de a potos is lesz rá, még ha nem is raknak rá jelenleg.

"Élek a pergyanúval, hogy az America-osztályhoz kidolgozott leszállási eljárás nem lesz zökkenőmentesen átültethető egy átlagos Harrier-hordozóra, mint a Juan Carlos I.... "

JC nem is épült Harrier hordozónak, és akkor nemsokára majd meglátjuk.