10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • fade2black
    Virginia: Nem azért másoltam be mert azt akartam mutatni, hogy sokkal olcsobb. Hanem, hogy lásd a folyamatot. Azt gondolták, ha nem megtervezik a "procit" hanem a pogárit legyártatják katonai verzióban intellel akkor sporolnak. Ha nem HY100ból van: Nem megy 700méter mélyre hanem csak max 400ra, akkor megent megsporolnak egy rakás pénzt. Aztán ahogy adták, hozzá az új dolgokat egyszer csak már drágább lett az olcsobb.
    Ettől még a Virginia nem a drágább választása volt anno, hanem az olcobbé. És te azt mondtad, hogy mindig a drágábbat válasszák. Pedig nem.

"Hát nem tudom, és cipeli magával a tengó harci helyzetben a teljes tömegének 30%-át kitevő reaktort és a reaktorhoz köthető rendszereket? :D"

Hoztam rá egy pldat. Amúgy ha már itt tartunk, a ruszkiknál se jön szóba Borej, Graney esetén az AIP, pedig Ladaba majd akarnak rakni. Mért? Ők is debilek? :)

"Hmm... itt elnéztem rendesen egy sort, 1995-ben 326 / 1515 milliárd volt (21%) volt, de én valamiért 2500 milliárdos költségvetéssel számoltam. Jogos az észrevétel."
    Ez ilyen elnézös nap. :) Hozzáteszem 95ben Bill már oriásiakat vágott így volt akkor csak 21%.