-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #49919 "Na jó az 1, 2, 3 ponthoz tessék elolvasni az a közepe táján vonatkozó jogszabályok."
Ezt most magadnak válaszolod meg?
"+néhány jogászt megkérdezni, hogy mit is javasolna (tényleges mint ügyfelednek!) meg néhány kiképző személyes (nem sztenderd oktatási) véleményét (bár ahogy hallom CIFU-nak: a végleg leteríteni_ javasolta) én ezt, így hivatalosan még sose hallottam (végleg leterít nekem= halál, nem harcképtelenség)."
Amit Cifu írt, hogy önvédelemnél ha lőnöd kell akkor akire lősz, az maradjon a földön, az teljesen jogos. Különben minek lőnél. Ez persze nem jelenti hogy meg is hal. A támadó halálának max akkor lenne "előnye", ha csak ketten voltatok, nincs más szemtanú. Mert akkor az van amit te mondasz. Az ilyenek azért ritkák városi környezetben.
"Bár ha azt se érted, amit ÉN írok, akkor ezeket se fogod:)"
A sértegetést hafgyjuk.
"Wampa-nak nem voltak gondjai a mondat (4) helyes értelmezését illetően."
Mint írtam jogos. Ettől még baromságnak tartom, ha ferrari helyett traktort veszel, mert az is piros és 600 LE, de olcsóbb.
"És lezárva a témát: ha te valakinek azt javasolnád, hogy inkább veresse meg magát, mint gumilövedékest szabálytalanul tartson magánál, akkor miről vitatkozunk?? (Én is félreértelmeztem a vitát:), mert azt hittem egy sértett emberrel beszélek akinek többször elutasították a kérelmét...)"
Én azt mondtam, hogy lehet jobban jár ha orrba vágja egy részeg, mintha évekig bíróságra jár, mert kilövi valaki szemét.
Amúgy meg ugye ott van a gázpisztoly, spray, sokkoló, stb.
Butaságnak tartom a gumi felvetését is.
Nem kérvényeztem soha önvédelmit, nem vagyok csókos, úgyse adnának.
"(kezdem sejteni mit érez bgabor, vagy Molni amikor értetlenkedéssel, trollkodással találkozik)"
Emlékeim szerint az általad leírt szitukban te voltál a troll...