10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Debrecenben dolgozok.
    ""40 méterről már csak mások védelme jöhet szóba pl.: földön fekvő embert rugdos egy nagyobb csoportosulás."
    Kérdésem hogy merül fel ilyen esetben a fejedben a fegyverhasználat?"

Önvédelmi célra tartott fegyver: saját, vagy mások testi épségének megóvása... ezt az elvet követem.

""Más: revolverek. Korábban belinkeltétek a 3 fő szerkezeti megoldást. Önvédelme én max. a rejtett kakasost tudnám ajánlani, bár a revolverek nagy előnye, hogy igen kicsik lehetnek, zsebbe is simán elfér, de sok mindenbe beleakadhat.
    Az utolsó mondatban magadnak mondasz ellent, az elsőben meg azt mondod kb, hogy a nap meleg..."
    A rejtett kakasos nem a revolverek általában. Vessző és mondatatgolás félreérzelmezhető.

"Legjobb tudomásom szerint gumilövedékest nem viselhetsz, csak otthonvédelemre lehet használni. Max "sima" gázpisztolyként használhatná. De ami a lényeg, hogy ha neked éles önvédelmid van, akkor ezeket tudnod kellene."

Oda is van írva: a buszon nem tarthatja magánál.....(de nem írtam oda a saláta szöveget) + sok mindent nem tarthat magánál az ember és sok mindent nem úgy csinál tesz, mint ami a nagy könyvben a jogszabályokban meg vagyon írva.

"Folytatnám azzal, hogy én - mint laikus - nem tudok komolyan venni olyat aki egy 92F-et hord önvédelemre. Igaz ez csak feltételezés a részemről, hogy ezen típusát választottad az olasz gyártónak."

92FS. Használtan vettem, egy új jó minőségű önvédelmi fegyver 200.000 HUF.

az engedély oka/mibenléte privátban....