10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    A kérdés jó!
    40 méterről már csak mások védelme jöhet szóba pl.: földön fekvő embert rugdos egy nagyobb csoportosulás. Ilyenkor valószínűleg a védendő személy megsebzése nélkül 40 m-ről is hatásosan tudnék fellépni. De ez már sci-fi kategória....

Más: revolverek. Korábban belinkeltétek a 3 fő szerkezeti megoldást. Önvédelme én max. a rejtett kakasost tudnám ajánlani, bár a revolverek nagy előnye, hogy igen kicsik lehetnek, zsebbe is simán elfér, de sok mindenbe beleakadhat.

Buszsofőr ismerősöm kérdezte, hogy gázspray vagy mit vigyen magával. (Miskolcon helyi buszt vezet). Én gumilövedékes pisztolyt javasoltam neki, bár a buszon nem hordhatja magánál és ha nem fülkés a járgány, akkor nem sok ideje van előkapni, de a gázspray olyan kis zárt térben visszaüthet?
    javítsatok ki ha tévedek!+ most a gumilövedékes fegyver tartókat nagyon el kezdték baszogatni nem csodálkoznék ha a flóbert pisztolyok sorsára jutna ez is....