-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Tűzgyorsaság nem egyenlő célzott, effektív tűzgyorsasággal, amikor még sűrűn lövöldöztem a CZ-75B-vel, akkor három célponton kb. 3 másodperc alatt lőttem a fekete körbe 2-2 lövést (2 lövés / másodperc, és ebben már a célváltás is benne van). És én lassú vagyok, nagyon lassú, persze ezt is csak versenyen veszi észre az ember, hogy a profik mennyivel gyorsabbak és jobbak, és ennek csak egy részére lehet ráfogni, hogy azért, mert jobb a fegyverük/felszerelésük (gyorsan el is ment a kedvem a szituációs lövészettől :D).
Szumma szummárum, én továbbra is jobban bízok egy gyors 9x19mm-es pisztolyban, mint egy nagy kaliberű fegyverben. Önvédelem esetén mindenképpen.
Ha persze a Youtube videókon akarod lemérni, akkor hasonlítsd a te videóidat ehhez:
3x2 lövés 3 célpontra, majd 2x3x1 lövés 3 célpontra, aztán 3 lövés egy célpontra (2 test, 1 fej), utóbbi 1,61 másodperc alatt...
6 lövés egy célpontra (1 másodpercen belül)
Ezek után mond azt, hogy a 10mm Auto-s videókon gyorsan lőnek a srácok...
De elég megnézni, hogy a profi testőrök, spec. egységek milyen kaliberű pisztolyt használnak. 9x19mm, .40S&W, .45 APC, .357 SiG... 10mm AUTO-t egyik sem. Talán nem véletlenül...