10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Az R-73 az gondolom nem Én kapom:)
    1.: A Mistral igen leszerepelt nálam, tudtommal a 2. tesztlövészeten csak 3 indítás volt (vagy 3 találat).
    2.: Nem tudom milyen célzattal vették a Mistralt,de most egy vállról indítható rakéta legyen kompakt, minél kompaktabb. Rászerelnek egy dupla kilövőt Unimogra, de a szimpla verzióhoz is külön cipelik az állványt.
    Hááááát.
    Ott lett volna az Avenger. Azon 8 db van+ asszem egy 12,7 géppuska. Nem tudom szimulátorokba, hogy van, 1 rakéta indítás vaj kevés.

Ha majd elfogy a Mistral, mert ugye nem ezres számú rakétáról beszélünk hanem asszem 300 körül, akkor valami nagyobb értéket képviselő cuccot kellene venni. PL.: TOR-M2E

Szebb jövőt.
    U.i: Bár a paksi atomerőmű állítólag egy utasszállító repülőgép becsapódását is elviselné, de ha más nem, ezt és a katonai reptereket védhetnék ezzel is, azzal is.

S-400, Arrow, PAC-3, HQ-9
    + egy rahedli közepes és kis hatótávú rendszer, ha valami hát saját légvédelmi rendszer kifejlesztését még ÉN sem akarom, akkora a választék.