10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • BEARCAT
    "Én nem tudom honnan veszed ezeket az infó-kat, pedig te nem szoktál hülyeségeket írni (légierővel kapcsolatban). Mire mennénk x10-20 db apc-vel?? nem világos , az még tankból is kevés ami pedig tényleg csak a taktikai lehetőslgek kihasználása miatt lényeges. "

Nos ha visszaköveted a rendszerváltás óta történt haderőreformot, ez szinte csak leépítésből állt. Szinte mindent kivontak, megszüntettek miután (jobb esetben) lejárt az ideje. A BTR--jeink is csak azért vannak meg mert még bírják. Sajnos akikkel volt alkalmam találkozni és beszélni azok azon a felfogáson vannak hogy "Mi vagyunk a NATO. Ki az aki a legnagyobbat meg meri támadni? " -vagy- " Vannak szövetségeseink majd ők segítenek. Nekünk megy a víztisztítás másoknak meg vannak fegyvereik...nekünk békefenntartásra kell felkészülni"stb. Szóval nem sok jóra lehet számítani hacsak valami változás be nem következik be a katonatisztjeink fejébe.

Örülök hogy ismersz az írásaim alapján, és hogy ilyen kedvező kép alakult ki rólam. (De miért csak a légierővel kapcsolatban. Remélem nem keversz össze valakivel.)

"500 békeidős ócskavas btr-t lecserélik, meg nemrég kivontak ennyi vagy több BMP-t én komolyan mondom nem is értem miről beszélsz. Mi nem éri meg. Ekkora mennyiséget, lassan utángyártani?"

Igen mint említettem a nagyobb mennyiség esetén lenne realitása a dolognak de hát a fent említettek...