10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    "Nézd, én az imént leírtam neked a valóságot, hogy mi a tényleges helyzet az országban ezen a téren. Ha te ezzel nem tudsz/akarsz/mersz megbírkózni, az a te problémád. Lehet hőzöngeni, attól a helyzet még nem fog megváltozni."

Azt látom, hogy mi a helyzet és kicsit kicsavarva a mondandódat: Én ezt nem tudom/akarom/merem elfogadni. És ez az első lépcsőfoka annak, hogy a dolgok megváltozzanak, mert magától ez nem fog beindulni más meg nem érdekelt abban, hogy itt jó legyen. Nemsoká több lesz az EU-a befizetésünk, mint a pályázati forrás, akkor aztán táthatjuk a szánkat és bámulhat a sok depressziós lib.: "lehet mégse lekövezett főtérre, 40 cm magas kilátóra, hanem pld. szakemberképzésre, meg energetikára kellett volna pályázati forrást keresnünk."

Más: harceszközt gyártani, az olyan dolog ami nem hoz profitot, hacsak nem adjuk el. Tegyük fel (jogosan), hogy nem vennék pl a 8x8-as járműcsalád egyik tagját sem. Azért is preferálom a nagy légierőt 40+20 db gép, mert ez bár megint egy agyrémnek minősül, de bérbe adva (pilótástól, ellátó személyzetestől, mindenestől) pl KDK-nak (Zaire), akkor bérleti költséget nem ropogós dollárban fizetik meg, hanem pl dúsításra előkészített uránércben, vagy fában. erre nem is kell reagálni, de nagy hadseregnek (vagy akármekkorának)+a hadiiparnak akkor van értelme, ha ki tudja termelni az árát.

És arra gondolok, azt hasonlítok bármit bármihez, amit csak akarok!