10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    OFF

Egyébként én a magyar buszgyártástól sem vagyok oda enyén szólva. Lehet, hogy már nem a régi kockabuszok készülnek, de a zaj és hőszigetelésük (+beázás védelem) még mindig egy rossz vicc.

Melyikről beszélsz? Mert azért van a piacon két (három?) magyar gyártó, és ezeknek vagy tucatnyi típusa. Volt szerencsém Credo buszon megtenni egy hosszabb távot, és ha leszámítjuk a minden buszon szembesült problémáimmal (195cm-es testmagasság, amiből következik, hogy a lábtér elégtelen a sűrű üléssorban), semmivel se volt rosszabb, mint egy Mercedes hasonló kategóriájú, amellyel egy évvel korábban utaztam...

Cimbim tiplizni akart, hogy polcot rakjon fel. A falból egy nagyobb darabb kiesett és javíhatta a zsír új ház falát. ŐSzintén szólva én nem nagyon költöznék be nyugodt szívvel egy olyan házva ma itthon, ami az elmúlt 5-6 évben készült.

Megbocsáss, de ez valahol az átvételt is minősíti. Általános probléma, hogy a legolcsóbb megoldást keresi mindenki, aztán csodálkozik, hogy olcsóért igénytelen munkát kapott. Hozzá kell tenni, hogy erre mindenki csak akkor ébred rá, amikor beköltözik a házába. Én is elkövettem ezt a hibát 10 éve (építettet ház), most már tudnám, hogy mire kell odafigyelni, miket kell szem előtt tartani (az én házamnál a szigeteléssel vannak problémák), de hát az ember fiatal és bohó, és sajnálja (sajnálta) a pénzt arra, hogy egy szakembert szerződtessen a munkavégzés felügyeletére. Mondjuk az a veszély nem fenyeget mostanság, hogy újra házépítésbe fogok... :)