-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Massari #48632 Én nem tudom honnan veszed ezeket az infó-kat, pedig te nem szoktál hülyeségeket írni (légierővel kapcsolatban). Mire mennénk x10-20 db apc-vel?? nem világos , az még tankból is kevés ami pedig tényleg csak a taktikai lehetőslgek kihasználása miatt lényeges. 10-20db az egyféle fegyverzettel is karcsú, variációkról nem beszélve. 500 békeidős ócskavas btr-t lecserélik, meg nemrég kivontak ennyi vagy több BMP-t én komolyan mondom nem is értem miről beszélsz. Mi nem éri meg. Ekkora mennyiséget, lassan utángyártani? Még azon se nagyon érdemes vitatkozni, hogy a minőségi jellemző sem mindegy, tehát drága technikán már nem is érné meg feltétlen spórolni. Ez lehet az Anders előnye is, hogy finomabb lesz mint a svéd előd, ugyanakkor kihozzák olcsóbbra. A minőségi dolgokra még érdeklődés is van, a tömeggyártmány meg tényleg olyan mintha nem is lenne, főleg a megszokott magyar szinvonalon. Saját részre persze lehetne variálni ezzel is, de azt is csak már a vészterhes időkben, adja isten ne legyen olyan.
én nem vok túl optipista, sajnos akik utóbbi időben nagy pénzeket kaszáltak, már nem a földön járnak