-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
drevil666 #48596 nem akárki hozta fel fel a Donart, hanem Én a "DON":)
Én részemről 8x8-as alvázon a súlyterhelést figyelembe véve raknék nagy űrméretű, de rövidebb hosszúságú spéci löveget. Ez rakéta-póthajtású lövedékkel páncélvadász feladatot el tudna látni.
Nemrég olvastam, hogy az egyik TOW (nem tudom melyik, de állvány kell hozzá és nagyobb mint a Fagot) tandem rakétája 2m vastag (reaktív rétegekkel ellátott) pácélt is képes átütni. A Hellfire rakéta detto minden harcjárművet ki tud lőni (de ez más tészta)csak azért írom mert ez és a biz. TOW majdnem ugyanakkora.
Szal nem sok értelme túl nehéz tankot csinálni mert egy ilyen ocó:) rakétával is ki lehet durrantani. Egy gyorsan mozgó, ocó:), nagy számban gyártható de erős fegyverzetű harcjármű többet ér manapság sztem.
Csak ezekkel az a baj, hogy a ratyibb, nagyon ocó elhárító fegyverek, mint RPG-7, is csúnya sebet okoz rajta.
Ebbe pl nem merültem bele: a 2 magyar aki odaveszett Afg.-ban az tulajdonképp egy mezei G merciben hallt meg vagy BTR-ben, vagy páncélozott Hummerban? mert ha, "A", az szégyen......