10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Massari
    ez-is az-is. Leclerc-ről pl legutóbbi állás szerint lekapnák a 120-as tornyot és 40mm-est raknának a helyébe +pct (persze kiegészítésként). Tehát én a közös platform megoldásokra voksolnék, mindennemű akár kombinált felépítménnyel Így nézve az M1 sem lenne talán rossz alap, mert van belőle mennyiség és legutóbb 1 millió usd/db-ért is szállítóttak valakinek.. /kósza ötlet részemről nyilván lennének egyéb lehetőségek is/. Szerintem Leo1-eseket is hasonló átépítések, modernizálás miatt vásárolták utóbbi időben.
    Meg például olvastam hogy kinematikai lövedékek ellen is folyamatban van APS fejlesztése.
    Ahogy te is írod , kombinált megoldások + nagyobb űrméret,tetőpáncélzat:D - de ez csak privát meglátás így hirtelenjében, nem igazán gondoltam végig. Új trend a leépítés, és uav (tengaralatti megfelelőjét hogyis híjják?), űrfegyverkezés újhulláma az emlegetett fegyvernemek kárára, gondolom legjobb védekezés a támadás felkiáltással, mivel szállító platformból már mindenki felszerelkezett időközben bőséggel. K2, Leo2A7, kínai 140-es, ez a most high-end. Lőszerfejleszés érdekes téma még hogy hol a határ?