-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
drevil666 #48542 Ámen! A haderőfejlesztést én ilyen környezetben és akaraterővel nem is erőltetem, meg nem is erőlteti senki az országban.
Mi Jobbikosok összeülünk és egymás száját összehozva:) a megfelelő fórumokon és találkozókor álmodozunk erős honi hadseregről, de tisztán látva logikus, hogy ha nagyot fordulna a világ akkor is min 20 év kellene hogy ütőképes !támadó! haderőnk legyen, olyan mint Izraelnek csak a magyar erőforrásokhoz képest arányosan lekicsinyítve.
Jó ez ami van.....még ezen is spórolni kellene. Kitől kellene félnünk: Ukránoknak nincs jelentős kapacitásuk, a többi ország meg szövetséges.
Haderőre pazarolni fölösleges. A külföldi missziókat is az épeen elégséges szint alá kell vinni, mert annál olcsóbb és annál több marad közmunkaprogramra stb stb.
A technikai résznél maradva: a németeknek van valami DONAR lövegjük. Nem sok adatot szedtem le róla,de azt sehol nem írják, hogy a PZH-2000-el mi volt a baj? öreg volt, vagy elégtelen teljesítményű?