-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #48071 A Mig-25 70-ben állt hadrendbe, te 80-ban nyugdíjjaztad volna. Az azért csak 10 év. Lehet, hogy a 70-es években már nem pörögtek annyira az új típusok, mint anno az 50-es 60-as években, de ettől még 10 év.
A másik, hogy ha bombázó fenyegetés van, akkor kell ellene valami. Akkor is ha csak erre jó és csak többé kevésbé. Az hogy a bombázó fenyegetés kikopott az ICBM-ekkel, az nem a gép hibája.
Szerintem zseniállis hogy össze tudtak toldozni foldozni egy ilyet minden hi-tech anyag nélkül.
Amennyire én értelmezem, itt nem csak arról van szó hogy a csapatostúl támadó gépeket kellet levadászni, hanem az egy-egy kobór gépet is ők fogták el Szibéria felett, ahol nem volt közeli légtér.
Az hogy a Szu mire adta el az megint más kérdés, ez nem az ő hibája. Az a hülye aki csavarhúzot vesz, mikor kalapácsolni akar. Minek vettek ilyet, ha nem tudták kihasználni.
Én így laikusként, ha mennem kellene iraki pilótaként az amik ellen harcolni, akkor inkább egys olyan gépet vinnék amivel nem tudok lelőni semmit, de engem sem lőnek le, mint egy olyat amivel szintén nem lövök le semmit, de engem leszednek pl: 29-ek.