10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Én nem azt mondom, hogy elcseszné, de más ha egy törzshöz idomuló tartályban üzemanyagot és más ha rakétát tárolnak.
    Én arra alapzok, hogy az F-18 SH-nél is sok konstrukciós zavart okozott a módosítás (bár ott még a szívócsatornát is előrébb hozták). Azóta nyilván kijavították, mikor ezt olvastam az 2 éve volt kb.
    Az SE-vel kapcsolatban pedig: az %-ban kifejezve mennyivel csökkenti a RKM-et, ha TIT-ban hordozza a fegyvereit. A Boeing JSF változata is azért bukott (sok más mellett) mert a szívócsatornában a kompresszor forgó része nagyon előre lett hozva, így romlott a lopakodó képesség.
    Az F-15E vagy Koreának gyártott K, vagy a zsidó I, mind kipróbált konstrukció. Az E, 2004-es technika, nem elavult, a wiki szerint jónéhány E változat került legyártásra, így az F-35 feltöltögetéssel szabadulhat fel 28 db-os készlet. Én az újat preferálom mindenből, a gyártosort nem szerelték le ezek szerint, így a 28 gép durván 541 milliárd forintos árát inkább abba pumpálnám (legjobb E, vagy specifikált H:)) mint egy senki által meg nem vásárolt SE-be.