-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
drevil666 #47719 Ja már megint miket olvasok:)
Ez egy fórum. Ha mindenkinek egyforma lenne a véleménye, akkor nem lenne miről beszélni.
Hogy miért üzemeltetnék egyszerre több típust? Anyagi okokból. Én legalább valamilyen perspektívával állok elő.
MBalázs: a múltkor olyan felemásra sikerült a válaszod a légierő fejlesztését illetően. Itt lehet álmodozni! Civilek vagyunk, ahogy mondtad a közelébe se engednek minket azokhoz a cuccokhoz amiket a mi adóforintjaikból vesznek/bérelnek.
Újból megváltoztatom véleményem: 40 db F-15E, vagy F-18 SH. A Gripeneket továbbadnám. És, hogy miért: mert a NG (amit én E-nek hívok) változat Molnibalage szerint is csanús, Én szerintem meg a Gripenek harcértéke (ami sose volt kipróbálva) aggályos.
Van egy rossz hírem azoknak (annak) aki szerint az F-15E korlátozott lehetőségű. A Molnibalage által korábban belinkelt honlap szerint is+ TopFlight stb...: az F-15E alkalmas a következőkre: légifölény kivívására, közvetlen légi támogatásra, harcászati csapásmérésre, harcászati felderítésre, felszíni hajók támadásra. Ha az E verziót nem kapnánk meg, az F-15I verzió ugyanezen feladatokat nagyszerűen ellátná és a második legtöbb harci tapasztalattal rendelkező országtól tanulhatnánk. szomorú vagyok, hogy viszont, hogy Magyarország aláírta a kazettás bombák bevetését korlátozó/tiltó egyezményt, így a Mk 20-as Rockeye már nem lehet a fegyverek között:(.
Szal a lényeg 40 db F-15E, és 40 darab harci helikopter.
Itt párhuzamosan üzemeltetném a Mi-24 felturbózott változatát és valami nyugati stílusú harci helikoptert (Ah-64, Mi-28, Roickwalk) az össz darabszám ne legyen több 30-nál.
Harckocsit 80 db bevethető Leopard 2A6 és 40db Centauro B1.
bgabor a kérdésedre (1000km/h-val 500 km) a válasz: fél óra. remélem hozzájárultam a diplomádhoz. De Kecskemét a szerb határtól légvonalban ~80km és sok gép képes 2 Mach-al repülni, így sokat változhat a képlet. Ha valamit a későbbiekben szintén nem tudsz kiszámolni, bátran kérdezz!!