10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Itt beszélj fejlesztésről, mert kivégeznek. Korábban felvetettem harckocsik, 6x6-os 8x8-as páncélozott járművek és 30-40 Su-34 vásárlását. Meg is kaptam a magamét. Dícsérd az amcsikat, ez a lényeg.
    (u.i) Su-34-ből valóban elég lenne 12-14 db max. Állomáshely legyen Debrecen. Ha az F-35 csak 60 misi, akkor az korszerű megoldás lenne. De aláírom, hogy az F-15E, vagy az F-16B60 lenne a legjobb választás, ár érték arányában, hogy most visszaolvastam a Gripen jó, de volt az egyáltalán élesben kipróbálva? csapást mértek már vele szárazföldi célpontokra/harckocsikra? nemhiszem.
    Régionként 5 db F-15E+ A 12 db Su34, vagy
    rég/ 3 db F-15E és rég/2 db F-35, Su34 nélkül, de 12 db F-16B60
    Vagy a meglévő Gripenek mellé 25-30 db E változatot venni/bérelni.

Az utolsó megoldás lenne alkatrészellátás kiképzés karbantartás ügyileg talán a legjobb.
    u.i2: bármennyire is jó az F-22. Túlságosan drága. A Eurofigther-ről meg zavaros az info valahol 5. Gnerációsnak, valahol 4++-nak titulálják.
    Nem tom erre van e lehetőség, de a gépek kihasználtságát jelentősen nővelné, ha bérbeadnánk saját pilotáinkkal avatkoznánk konfliktusokba.
    Etiópia vs. Eritrea kapcsán olvastam, hogy volt olyan hogy egyik országnak ukrán, másiknak orosz zsoldos pilótáik voltak, Szu-27 és Mig-29-el. Bár azon gépek asszem E. és E. tulajdonát képezték.
    Szal: ki hogy képzeli a légierő -és itt most csak a vadászgép vadászbonbázó szekciót értem- modernizációját?