-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nem tudom, csak gondolom, az „extended bolt catch” használatát egyetlen állami fegyveres szolgálat se fogja engedni. Ha megszokják a használatát, de kiderül, hogy könnyen letörik, vagy elveszik, akkor veszélyes meglepetést okozhat. PMC-k úgy tudom, lazábban veszik az ilyesmit. Versenyen a hiba nem életveszélyes. Azért azt gondolom, időt nyerni akár versenyen, akár élethalál harcban jó. Én se voltam harcban, AR15-öt se fogtam, de ha a bőrömről van szó, én minden kis milliméternyi előnyhöz ragaszkodnék.
Igen, ergonómia terén az AR15 előrelépés volt. Teljesen kétkezessé, hogy az egyik oldal a másik tükörképe nem lehet alakítani, de erre újabb fegyverek se képesek. Ha valahogy megoldanák, hogy a tárkioldó magasságában, de a sátorvason belül kelljen valamit a csőtengely irányában nyomni a zárakasztó kioldásához, akkor kész lenne a tökéletes kétkezes megoldás. Ha jelentéktelen átalakítással ez megoldható lenne, már rég alkalmaznák.