10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Hát minden gyártási információ megvan akkor nem kell szürkeállomány csak gyártási kapacitás!

Tudom hogy a B1 bombázó. Én arról beszéltem, hogy ha a B1 indít robotrepülőgépet!!! Értem?

Ha az alap platform megvan igenis elektronika kérdése. Nem is arra gondoltam hogy megint az acél országa legyünk!!! Ott a rengeteg használt ukrán T-80, orosz T-72, az általatok honorált Leopard 2 AV. Új elektronikával aktív és passzív elhárítókkal felspécizve. Saját rakéta póthajtású fegyverekkel felszerelni igenis reális fejlesztési irány!

Megkaptam CIFU-tól az első büntit, de hadd ne legyen már trollkodás, hogy azt merem állítani a nyugati sajtó is mázol.

Mondom elhiszem, ti jobban ismeritek a kódneveket, napi híreket nem is az xy meh zx teljesítményéről vitatkoznék.

És végül: nekem is a teljesítmény számít a harci érték stb. De nagyot hazudsz ha azt mered állítani, hogy egy új cuccról a kinézete alapján pozitív vagy negatív benyomásod születik?? Na ezt másold be és válaszolj!