-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
drevil666 #47282 Na igen Mi 24
. Nem tudom mennyi megmenthető és modenizálható a 40 db-ból aminek nagy része ki van belezve pótalkatrész hiánya miatt. De az az ergonómia
Az egyetlen haditechnikai eszköz amibe beülhettem (tankban se voltam sose semmilyenben, vadászgép hagyjuk:)). a fegyverkezelő fülkéjéből szar a kilátás, (szerintem egy harci helikopternél nagyon fontos lenne). a gépágyú kezelője és a LF rakéták indítója pedig botrányos!!!!. Hogy lehet ilyen körülmények között embert ölni??? Nme tudom a MI-35-nél ezeket kijavították, de akkor inkább Mi-28, Apache, tényleg a Rah-66-os Commanche-al mi van nagy a csönd!!!
Szóval a Mi-24 nél, másik gépágyú!!! inkább a BTR-ek 20mm vagy egy újabb egycövő 25-30 mm-es mint azt a botrányos 4 csövű pfej.... Új eletronikát, francia, vagy legjobb orosz radart. asszem az izraeliek is csinálnak modernizált változatot. 30 db "maszek" MI-24, vagy MI-35 az már ott van.
Csak Afganisztánba nem tudnánk kivinni őket mert ugye a hajtóműve nem bírja a nagy magasságot. Bár pld a polgári rendvédelmi szervek Rendőrség, NNI, NBH is használhatná bevetésekre. 4 kommandós el fér benne, a kis pindúrokba se fér több azzal meg nem lehet lőni:)