-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Lacusch69 #47260 "Utálom, gyűlölöm az amerikaiakat, nevetek, ha lezuhan egy egy szupermodernek hitt cuccuk, vagy irakiak rágyújtják a lerobbant tankot a bent ülőkre és lelövik ha kimásznak. De ez mindegy."
Elöljáróban: én is a Jobbikra szavaztam (egyéniben).
Nem szereted az amerikaikat: én sem. De ma ők az elsők a haditechnikában, ha tetszik, ha nem.
Irakban java részt nem irakiak az ellenállók/merénylők, az áldozatok viszont javarészt iraki civilek (mindkét részről).
Tanulságos lenne egyszer összeszámolni, hogy hány civil halt meg merényletben és mennyi a szövetséges csapatok járulékos veszteségeként (nem mintha ez elfogadható lenne)
Az amerikai halottak nagy része pedig latin-amerikai.
Nem szereted a csecseneket: a csecsenek ugyanazt teszik, amit mi '56-ban.
Vagy inkább Biszku et-sal értesz egyet?
Izraelt sem csípem, meg általában a cionistákat. De nélkülük lehet, hogy a muzulmánok "már a spájzban lennének".
Én egy ember vagy egy állat halálán sem tudok röhögni. Tudod, a halott katonának is voltak szülei, akik szerették és felnevelték. Esetleg testvére(i), felesége, gyereke(i) is várták haza.
Hősként tisztelem a 2.vh magyar katonáit, a Don-kanyarnál elesetteket is.
Ők azt csinálták akkor és ott, távol a hazájuktól, amit az amerikaiak most Irakban.
Röhögjek a halálukon?
"Ne felejtsük el, hogy az orosz pilóta valaha egy orosz lány kisgyereke volt!"
Gerhard Barkhorn, 301 lgy a 2.vh-ban.
A világ nem fekete-fehér, vagy jó-rossz párhuzamokra épül.
A világ színes, és a háborúban van egyik és másik fél.
Csak Te ezt még nem érted...