10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Lacusch69
    "Utálom, gyűlölöm az amerikaiakat, nevetek, ha lezuhan egy egy szupermodernek hitt cuccuk, vagy irakiak rágyújtják a lerobbant tankot a bent ülőkre és lelövik ha kimásznak. De ez mindegy."

Elöljáróban: én is a Jobbikra szavaztam (egyéniben).

Nem szereted az amerikaikat: én sem. De ma ők az elsők a haditechnikában, ha tetszik, ha nem.
    Irakban java részt nem irakiak az ellenállók/merénylők, az áldozatok viszont javarészt iraki civilek (mindkét részről).
    Tanulságos lenne egyszer összeszámolni, hogy hány civil halt meg merényletben és mennyi a szövetséges csapatok járulékos veszteségeként (nem mintha ez elfogadható lenne)
    Az amerikai halottak nagy része pedig latin-amerikai.

Nem szereted a csecseneket: a csecsenek ugyanazt teszik, amit mi '56-ban.
    Vagy inkább Biszku et-sal értesz egyet?

Izraelt sem csípem, meg általában a cionistákat. De nélkülük lehet, hogy a muzulmánok "már a spájzban lennének".

Én egy ember vagy egy állat halálán sem tudok röhögni. Tudod, a halott katonának is voltak szülei, akik szerették és felnevelték. Esetleg testvére(i), felesége, gyereke(i) is várták haza.

Hősként tisztelem a 2.vh magyar katonáit, a Don-kanyarnál elesetteket is.
    Ők azt csinálták akkor és ott, távol a hazájuktól, amit az amerikaiak most Irakban.
    Röhögjek a halálukon?

"Ne felejtsük el, hogy az orosz pilóta valaha egy orosz lány kisgyereke volt!"
    Gerhard Barkhorn, 301 lgy a 2.vh-ban.

A világ nem fekete-fehér, vagy jó-rossz párhuzamokra épül.
    A világ színes, és a háborúban van egyik és másik fél.

Csak Te ezt még nem érted...