10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Engem ez is zavar, hogy az F-22 lopakodónak nevezik. Lopakszik az persze... csak az S-400-as rendszer, (vagy annak kínai megfelelője) (és itt csak a radarra gondolok nem tudom a kódját) elől már nem fog ellopakodni, ahogy nem lopakszik el az Su-34-es vagy MIG 35 radarja elől sem. Tulajdonképp a yankee-k szerintem beleestek abba a csapdába, hogy annyi ideig húzták halasztották az F-22 fejlesztését, hogy a világ felzárkózott a gép közelébe (nem mellé mert az F-22 a legegelegelegesgegsel). és azt mondja már meg valaki, jó utánégető nélkül tudja az x mach-ot. miért ha valami utánégetővel tudja??? Nyilván üzemanyagtakarékosság esetleg észlelés az F-22 javára. De ennek fejlesztési költsége meg.
    Meg még az az aggályom ugyanezzel a géppel meg a JSF szemben, hogy basznak még a "baráti" országoknak is odaadni például a számítógépes rendszerek forráskódjait, ami nyilván javításokhoz elengedhetetlen.
    Mennyibe kóstál most egy F-22, mennyibe kóstál egy MIG-35, és végül egy Su-34?
    Be kell látnotok/om. Kurvajó gép, ami egy nagyon nagyon drága játékszer és nem ér annyit mint amennyibe kerül.