-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Nem feltétlenül civilek ellen vetném be az ideggázt, bár a katonai egységek összeomlott gazdasági támogatással sokkal könnyebben felszámolhatóak. Nemdebár?
A modern háború nem tart addig, ha keményen neki mész az ellennek. Egy hagyományos nagy léptékű nyílt háborút azzal vívsz meg, amid a kezdetekor van.
Többek között ezért is volt szerintem állatság már a Sivatagi Vihar alatt is szétbobázni irakban azokat az iparágakat, amik békeidőben fontosak, bár katonai célpontok is lehetnek. Kőlajfinomítók pl. ilyenek.
1 db Gripen vs. 2 db Szu-27 szerintem=Gripen dead
A gyakorlatokból és éles helyzetekből leszűrt eredméyek nagyon nem ezt mutatják.
Mit tud az a gép annyi többlet pénzért amit 3 db 4. generációs nem tud?
Pl. csökkentett észlelhetőségű. Amit az ellen nem lát, az ellen nem tud küzdeni. A gép harci övezetben M1.6-tel süvít utánégető nélkül és gyorsulása is mindent felülmúl. Lényegében akkor bocsátkozik harcba, amikor akar. Akkor lép le, amikor akar és minden másnál hosszabb a karja, mert a rakéta indítási sebessége meghaladja minden más gépét. Ráadásul aza rakéta ma már részben AIM-120. Soroljam még?
A probléma az, hogy 2+2=4 szintű dolgot kérdezel meg, akkor talán ne olyan nagy arccal és 8 felkiáltójellel tedd...
mert ÉN kevesebb dezinformációval rendelkezem