10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • drevil666
    Elhiszek én mindent CIFU-nak bár semmit nem tudok róla. Honvédelemhez van valami köze?
    Nem feltétlenül civilek ellen vetném be az ideggázt, bár a katonai egységek összeomlott gazdasági támogatással sokkal könnyebben felszámolhatóak. Nemdebár?
    Én ezt fórumnak tartom, elolvasom mindenki véleményét, de az igazság szerintem eltér attól amit az Interneten terjengő álhírekből ki lehet szürni. A puding próbája az evés. Igazán elvihetnének 4-5 Gripent Afganisztánba pár bevetésre.
    1 db Gripen vs. 2 db Szu-27 szerintem=Gripen dead
    A legnagyobb bajom a nyugati cuccokkal, hogy egyik drágább mint a másik. Most melyik a legdrágább gondolom az F-22. Mit tud az a gép annyi többlet pénzért amit 3 db 4. generációs nem tud?????????
    Ja igen! én kérek elnézést, már megint, hogy haditechnika topikban emberek megöléséről beszélek.
    De ez szélmalomharc, mert ÉN kevesebb dezinformációval rendelkezem, így nem tudom hatékonyan felvenni a versenyt a részrehajló könyvmolyokkal szemben.