10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Wampa
    Üdv
    Oyama azt mondta,hogy ő 36-38 évesen érte el élete csúcsformáját.Fizikailag:)Szexuálisan nagyjából áll.Nem most nekem:)hanem a 22 év,bár minden férfi, akit megkérdeznek pont abban a pillanatban hozza a legjobb formát.

Az urak nagyon nekiugrottak az FPS es srácnak,pedig pár dologban szvsz van igazsága.
    Azt most hagyjuk hogy a virtuális tér mennyire használható kiképzésre.Szerintem nagyon,használják is,jobb helyeken a gyaloggalop katonáktól a Delta force-ig.Sok helyen (és ki tudná jobban mint Cifuék:)a Bohemiás cuccokat)
    Gondoljatok bele,a katonai drillnek ma is része az elméleti sulykolás,mennyivel könnyebb megérteni pld a kalasnyikovok nyilt irányzékának használatát egy interaktiv programmal,mint a setét tizedes magyarázatából,aki egészen addig csak pottyantós budiba xart:)
    Egy jobb FPS ben sok olyan információ lehet,ami elengedhetetlen egy gyalogos katonának.Ráadásul nekem az R betűre semmit nem csinál soha a gép,én mindig a num0 ra állitom:)
    Sorkatonaság detto.Én ugyan pucoltam a kanálgép késével krumplit,nem keveset,hülyét is láttam ott,nem keveset,de biztos hogy sok dolog megmaradt amit egy háboruban(nem egy CNN es csili vili ben,hanem egy yugo szerű mocsokban)használhatnék.
    A kézi fegyverek átlagos szintű használatának megtanulása,azért nem olyan ördöngős dolog szvsz.Azért bizalmat szavaznék én sok mai srácnak is.
    Végül is ,ha belegondolunk,minden az agyban játszódik,a két út,a szimuláció két utja,vagyis a külső környezettel,vagy a virtuális környezettel szimulálás is az agyba ir be rutinokat:)
    Én biztos vagyok abban,hogy nincs messze az az idő,mikor a valódi harc érzetét le tudják majd szimulálni,virtuálisan.Akár még a sebesüléskor létrejövő ingereket is.

Amugy az egyik amerikai iskolai lövöldözés kapcsán kérdeztek egy pszichomókust,aki régebben a különleges erőknél volt,ő azt mondta hogy az akkor életében először lövő,emberre biztosan,srác,szinte minden lövése olyan részt ért,ami halált okozott.A faszi szerint ez az FPS drill hatása,mivel a játékokban
    belesulykolták azokat a célterületeket ahová lőni kell.
    Másrészt atvágta azt a gátat,ami az egyik oka azoknak az eseteknek,mikor közvetlen közelről szinte egy tárat mellélőnek önvédelmi helyzetben.
    Ugyanis normális társadalomban az emberekbe sulykolják hogy az emberölés a legnagyobb bűn.Ezt vagy a drill,vagy az életösztön irja felül,de segithet egy jó FPS is.:P