Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
esetleg a hölgyemény egy szvd-vel lõdözne, akkor elzsibbadhatna ilyen helyzetben a válla, de ettõl a prücsöktõl nem😊
The Bushmaster Trophy Match Results:
2007 EASTERN UNITED STATES JUNIOR HIGHPOWER
CLINIC AND CHAMPIONSHIP
Held at Camp Butner, NC June 24-30, 2007
Bushmaster Trophy Match – 800 Aggregate – June 27th
800 Aggregate Overall Ranking Trickett, Kevin 783 - 24
800 Aggregate Women's Ranking Elsenboss, Amanda 765 - 20
800 Aggregate Age Group Ranking Trickett, Kevin 783 - 24
800 Aggregate Classification Ranking Trickett, Kevin 783 – 24
200 Yards Standing
200 Standing Overall Ranking Atkins, Christopher 196 - 2
Standing Women's Ranking Elsenboss, Amanda 189 - 3
Standing Age Group Ranking Atkins, Christopher 196 - 2
Standing Classification Ranking Atkins, Christopher 196 - 2
200 Yards Sitting Rapid
200 Sitting Overall Results Elsenboss, Amanda 200 - 12
Sitting Women's Ranking Elsenboss, Amanda 200 - 12
Sitting Age Group Ranking Elsenboss, Amanda 200 - 12
Sitting Classification Ranking Elsenboss, Amanda 200 - 12
A halál csupán a kezdet...
http://www.sciencedaily.com/videos/2008/0404-nanotechnology__cleaning_up_our_water.htm
egy kis arany egyébként még egészséges is (gold+palladium).
Dánok szabadalmaztattak még több éve már egy filléres-olcsó,víztisztító "biciklipumpát" - nem tudja senki mirõl beszélek mi? nekem is csak rémlik
Szent Haba-kukk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egyébként, ha nem borulna fel a rend arábiában, a cia tenne róla, hogy legyen balhé. vajh, miért nem érdekli õket, hogy bangladesben áll a balhé már évek óta? tán ott nincs olaj?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem nem kellett volna belenyúlni a közelkelet rendszerébe.. továbbra is izraelt kellett volna támohgatni meg a törököket és egyiptomot. ezzel iraq és Irán sakkban tartható lett volna.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elképzelhetõ ez szerintetek. Több mint "érdekes" lenne, ha az amikat saját fegyvereikkel lõnék, igaz volt már ilyen.
A másik amin meglepõdtem, hogy állítólag a Kaszpi tengeri olaj olyan tiszta (volt), hogy a 2. VH-ban a szovjet tankokba feldolgozás nélkül öntötték.
Ezt csinálja utána a Xsara-d..
Szomszéd Honda Civic Hybridje nem megy városban 5 fölé.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem hibryd kell, hanem kisebb súllyú verdák.
ON
Mellesleg mindkét hölgy komoly sportlövõnek tûnik már elsõ ránézésre is, lövészkabát, a kitámasztó kézen kesztyû, füldugó... Szerintem azzal a fegyverrel nyílt irányzékkal jobban lõnek állva, támasz nélkül 100 méterre céltáblára, mint én a CZ550-esemmel távcsõvel, letámasztva. ^^
Mondjuk Amandának igazán gyárthattak volna akkor már egy balkezes fegyvert... <#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy meg vízbõl is elõ lehet állítani,csak akkor az értelme veszik el
Most mibõl csinálják?Tényleg nem tudom.
Catalyst For Water Oxidation Adopted From Plants: A Means For Energy-efficient Production Of Hydrogen?
északi országokban amúgy is évek óta adó kedvezményt, autópálya díj és parkolási díj mentességet adnak. London belvárosába csak elektro v. hybriddel mehetsz be ingyen
Bár igazad van itthonra vonatkozóan, szvsz ez sokat nem oszt, nem szoroz nemzetközi szintem. Lásd turbó dizel divat az utóbbi 10 évben...
Szerintem ha pl távolsági busz szinten elkezdenék, akkor már mûködhetne.
Persze ehhez politikai (?) döntés kellene és amíg ez nem éri meg valakinek addig úgy sem lesz semmi. :-s
Az meg hogy parasztvakítás mond azoknak akik városban nap mint nap hybriddel araszolak alig használva a benzinmotort csak távolsági utakon.
Hybridet máshogy kell vezetni mint a nagy benzines vagy dízel verdákat.