-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Tehát elméletbe tudják, hogy kell lőni csak a gyakorlat hiányzik.
...
Tény, hogy aki mondjuk sokat játszik fps gamekel az legalább élesbe is meg tud fogni egy fegyvert. És nem tart annyi időbe megtanulni a fegyver használatot.
Egy CS mint elmélet? Ez kb. olyan, mintha a Need For Speed valamelyik gyenge részével (Carbon, Most Wanted) akarnál valakit megtanítani autót vezetni. Magyarul csacskaság...
Láttam nem egy és nem két fiatalt, aki FPS játék tapasztalatokkal jött ki lőtérre. Külön öröm ilyen emberekkel foglalkozni, mert jó pár közülük a hamis önbizalmuk miatt azt hiszik, hogy értenek a fegyverekhez, és úgy vélik, hogy az ökölszabályok rájuk nem vonatkoznak. Aztán csodálkoznak, mikor ordibálva zavarom ki őket a lőtérről, mert arra képtelenek, hogy felfogják, hogy az éles lőfegyver nem játékszer, és például akadály esetén nem forgolódunk a fegyverrel a lőállásban.
Ebből a szempontból én jobban örülök a teljes laikusoknak általában, persze lehet, hogy csak nekem van szerencsém, de például jár minálunk három 14 éves lány ki a lőtérre. Sose volt olyan gondom, hogy ne követték volna az utasításokat szó szerint. Ha elmondom, hogy a fegyver csöve mindig a céltábla felé nézzen, akármi is történik, akkor azt betartják...
Már pedig mondjuk egy counter-strike gamer élesbe is be tudna tározni egy ak és tudná kezelni, ami akár az életét is megmentené.
Megnézném, hogy egy CS játékos tudja-e, hogy a tűzváltó kar egyáltalán mire szolgál, és hogy melyik állása mit jelent. Lévén ez nincs benne a játékban. A tárazás is mókás, vajon mitől tudná a tárazást, amikor a tárkioldó az alap játékbeli AK modellen egyszerűen hiányzik...