10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Nem tudom, én valahogy nem érzem úgy, hogy a látszatot megéri fenntartani... :D

Tavaly év végén kemény letolást kaptam egy hivatásos tiszttől a militaryphotos.com-on, hogy tiszteletlenül beszélek az MH-ról. Ugyanis a Magyar Szárazföldi Erők topicjában megjegyeztem, hogy nincs feltöltve a létszám, nem megfelelő és kevés a felszerelés, és így tovább. Első körben hazugnak lettem beállítva, mondván, hogy a létszám teljesen fel van töltve és a felszerelés is megfelelő. Ezt tételesen cáfoltam, ezután jött a privátban a letolás, hogy a topicot szlovákok, románok és más nemzetek emberei is olvassák, és ne romboljam az MH presztízsét.

Köpni-nyelni nem tudtam, végül nem is válaszoltam. Mit? Kezdjem elmagyarázni, hogy ha valakit tényleg érdekel, akkor magyar nyelvű oldalakon és fórumokon ott van minden feketén-fehéren (például a létszám feltöltöttségre adott reakciómban a HM oldaláról linkeltem be egy .PDF-et), aki valóban kíváncsi a Honvédség állapota, akkor az aligha a Militaryphotos-on fogja árgus szemekkel nézni. A másik fele pedig az, hogy mi a jobb, ha beismerjük a hibákat, vagy ha inkább homokba dugjuk a fejünket, és nem veszünk tudomást róla, miközben kifelé azt kommunikáljuk, hogy minden a legnagyobb rendben van?