-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Wampa #46597 Üdv
Szerintem nem a mérgező hatása miatt,ezt it is utólag enmitette valaki.
Én csak Forsyth-nál olvastam ,de ő elég alaposan kutatgat a könyveihez,nem zárnám ki,hogy a higanyos megoldás ugy aránylik a glaserhez vagy egyébb szétszakadó lövedékhez,mint a dummdumm az emlitett üredes hegyű,vagy kigyengitett lövedékhez.
Egyébbként egyszerű,irni kell a francia titkosszolgálatoknak,hogy adják ki az infót,volt e ilyen merénylet a nyakigláb ellen.De azonnal:))
M18
Teflon:teflonos olaj,ha igaz,nem ezekkel kelek,fekszek:)
De a lényeg,nem kell a gányolt higanyos van ha van jobb gyári.De szvsz igencsak korlátozottan lehet használni,általános katonai feladatokra nemigen hiszem hogy jó.
Gondolom nem véletlenül biztonsági lövedéknek hivják,pld repcsiken ,ahol egy jóféle arab turista markolássza a cipő talpát és morog ,hogy milyen szar a ruszki
detonátor:)oda igencsak megfelelő,1-5 méteres lőtávon,fejre,azonnali halált okoz,
és ha mellé megy sem üti át (remélhetőleg)a falat.Bár a mitoszvadászokban érdekes volt az ezzel foglalkozó adás.Itt egy kép,kb mit okoz testbe csapódva:
glaser
Mégegy állitólagos glaser sebről