10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Kisendre
    Szerintem nem dobná meg jobban az MH erejét, mint 50-60 modernizált T-72, de kétség kívül előrelépés lenne. A legnagyobb előnyét egy modernizált T-72-vel szemben szvsz az adja, hogy a személyzet túlélőképessége jóval magasabb, ami bár nagyon fontos, de a harcértéket nem befolyásolja.
    Ha az a T-72 modernizálás valóban normális, tehát kiterjed a védelemre, tűzerőre, felderítésre és tűzvezetésre (éjjel/nappal), kommunikációra, mozgékonyságra, akkor szerintem olyan hk-t kapunk amelynek képességei nem különböznek annyira a Leo2(A4)-től, hogy az hadműveleti szinten is megmutatkozzon. Ahhoz, hogy az MH erejét brutálisan növeljük sok más dolgot együttesen kéne megváltozatatni, és ez alatt nem csak haditechnikát értem.
    Mint mondtam már szerintem is a Leo2 jobb, de meg kéne vizsgálni, hogy a költségeket és harcértéket összemérve melyik program jönne ki jobban, és nem vagyok benne biztos, hogy a Leo2 nyerne, persze ez csak a magánvéleményem.