-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kiskorúbézoltán #46363 Úúúú.. Laikusként én is belevaúúúúúúúú... :DDD
Én irodista vagyok - közismertebb néven aktakukac vagy papírhuszár - szóval tényleg csak a partvonalról.
Szóval van egy pukkantó bent, meg vennél még két másikat, egy ilyet meg egy olyat. Biztos vagy benne, hogy lesz időd(!!!)/pénzed/energiád három teljesen eltérő fegyverrel gyakorolni/lőni? Ha nem/nem biztos akkor szerintem csak a pénzed szóród, esetleg még baleset/önveszélyes is lehet keverni a dolgokat.
Én a helyedben (jó, a helyedben nem költenék fegyverre soha, de tegyük fel :)) pont olyan pukkantót vennék mint a benti, hacsak annak nincs valami tényleg komoly problémája. A hiszti nem számít annak. :) Ez rögtön megoldaná a fentiek egy részét. Alkatrész ellátás megoldva egy jó időre, ugyanazzal gyakorolsz bent mint kint (ok egy idő után két uganolyan fegyver közt is talál az ember fia apró eltéréseket, de ennyit még el lehet viselni). Személyes és teljesen megalapozatlan véleményem szerint a több gyakorlás jobb eredményt hoz mint egy jobb fegyver. Nem tudom mire szánod ezeket a saját pukkantókat de a fegyver tömegének - ésszerű határokon belül persze - igazán csak akkor van jelentősége ha csak időnként viseled, állandó viselésre az 1.0-1.2 kg-os fegyver semmilyen problémát/knyelmetlenséget nem jelent. A befogó méretek fontosabbak a rejtés miatt, de gondolom nem nyiltan akarod viselni, így ez sokkal fontosabb mint a tömeg. Használt dolgot meg... Hááát max fegyverbuzi ismerőstől, de ez már csak a saját hülyeségem.
Gondold át a dolgot, a saját fegyver birtoklásának fétise hamar elveszti az érdekességét, nem mindegy mennyi pénzt buksz a dolgon...
De mégegyszer én csak egy irodista vagyok, legfeljebb tűzőgépkapcsot nyomok a tenyerembe...Mondjuk az is fáj... :)))