10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    nem mondtam hogy a revolver rosszabb lenne önvédelemre mint a szekrénytáras, kivéve hogy kevesebb a lőszer.

"egy revolver legyen csak kéznél mindig vagy a kispárna alatt ha vki valóban olyan környezetben van hogy veszélyben az élete vagy betörhetnek hozzá, nehogy már akkor kezdje el kinyitnia szekrényt meg betárazgatni a lőszert"

otthonra pl: ideális, mert nincs beragadás, nincs olyan hogy nem sül el, álmából felkelve is tudja az ember használni ha mégis úgy alakul, stresszhelyzetben sincs olyan gond hogy elfelejt csőretölteni, kibiztosítani stb.

egyébként pedig bármi más szempontból alulmarad, nem véletlenül fejlesztették az öntöltő fegyvereket ilyen sokáig ilyen sokfélére. több lőszer, a szán hátrasiklása csökkenti a visszarúgóerőt, könnyebb újratölthetőség.

sztem aki volt már valaha necces helyzetben, az nem kérdőjelezné meg a több lőszer előnyét. ami nem egyenlő azzal a szemlélettel, hogy tele kell varrni egy-két ellenfelet, vagy hogy mindenképpen ki kell lőni mindet a tárból. de ha elfogy a lőszer és az ellenfelek meg nem....

tudod, engem már támadtak meg 15-en. másodmagammal voltam. végeredmény :
    6 súlyos sérült a másik oldalon. 2 évig jártam belőle bíróságra. cigányok voltak, és nem mozgássérült kisgyerekek. profi MMA-s vgyok, csak tudod így fórumon beírva :)

egyedül azért élek még, mert nem használtak kést vagy más eszközt, bíztak a számbeli fölényükben. mindig viccesnek tartom amikor olyan emberek próbálnak meg okosakat mondani ilyen téren (nem rád értve !) akik életükben még küzdősportdzésen se voltak , nemhogy még magas szinten csinálják, vagy élőben vérre menőleg verekedtek volna. és akkor a verekedés még sehol nincs a tűzharctól, ahol 1 másodperc alatt is halott vagy életre nyomorékká válhat valaki egy másik ember egyetlen ujjmozdulatától...

velem elég könnyen előfordulhat, hogy fegyverrel támadnak, mert amúgy nem garantált a sikert... ha valaki ilyet akar esetleg elkövetni.

na offnak részemről vége, a javasolt 24/7 nagyon tetszik, ki is fogom próbálni milyen a fogása. köszönöm a segítséget még1x